У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Благодійний вечір-концерт Святослава Вакарчука

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Благодійний вечір-концерт Святослава Вакарчука у Кропивницькому!
 
14.03 в Обласній філармонії відбудеться вечір-концерт музичної легенди України Святослава Вакарчука
 
Зустрітися разом, почути улюблені пісні у затишному, акустичному форматі і допомогти нашим захисникам - не пропустіть цю унікальну можливість.
 
Ці благодійні сольні концерти в рамках туру Святослава Вакарчука Україню навесні 2024 року є унікальними завдяки програмі. Концерт складається з двох частин: у першій музикант виконує свої пісні на гітарі, так, як зазвичай робить це для наших захисників та захисниць на фронтах сходу та півдня країни. У другій половині він акомпанує собі на роялі, відтворюючи атмосферу написання пісень, тобто так як вони з'являються -вдома, під рояль.
 
Почути як пісні Океану Ельзи, так і з сольних проєктів лідера гурту,а також народні ви зможете саме в цей вечір. "Така як ти" і "Саме та", "Місто Марії" та "Місто весни", "Еверест", "На небі", "Я їду додому" і "Оберіг",  "Без бою", "Обійми" та багато інших.
 
Всі, хто вже був на цих виступах в Одесі, Львові чи Києві сходяться в одному - чи то зала на 700 людей, чи на декілька тисяч - відчуття, що тут і сьогодні зібрались усі свої.
Окремий настрій створює світловий супровід.
 
Кошти з квитків йдуть на допомогу бригадам ЗСУ, НГУ та іншим представникам Сил Оборони України.
 
Не пропустіть цей музичний вечір!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Кропивницький.

Благодійний вечір-концерт Святослава Вакарчука відбудеться 14 березня 2024, 19:00, четвер в Кіровоградська обласна філармонія. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.